Trouwjurk doneren

Je trouwjurk doneren of die (peperdure) schitterende jurk nog jaren in de kast laten hangen? Uit Liefde juicht het eerste toe. Gun jij een andere vrouw ook de mooiste dag van haar leven? Doneer je trouwjurk dan uit liefde aan Uit Liefde.

Toch heerlijk als je kunt zeggen: ‘Mijn jurk leefde nog lang en gelukkig!’

tweedehands trouwjurken
Je jurk krijgt altijd een tweede leven!

Onze criteria
Uit liefde voor onze nieuwe bruidjes stellen wij een aantal criteria aan aangeboden jurken:

  • In uitstekende staat
    Omdat wij een winkel zijn met een sociaal-maatschappelijke doelstelling, hebben wij niet de gelegenheid om jurken te repareren, aan te passen of te stomen. Incomplete, beschadigde en/of niet gereinigde jurken nemen we om deze reden niet aan.
  • Tijdloos
    Wij willen graag een actuele en moderne collectie aanhouden. Daarnaast hebben we een kleine vintage collectie voor de bruidjes die specifiek naar deze stijl op zoek zijn. Daarom nemen we uitsluitend jurken aan die jonger zijn dan 10 jaar óf ouder dan 50 jaar.
  • Andere jurken zijn ook welkom, maar zullen gebruikt worden voor diverse andere goede doelen.

tweedehands trouwjurken

Afgeven of opsturen

Wij zijn niet in de gelegenheid om uw jurk op te halen of om verzendkosten te vergoeden. Afgeven kan tijdens openingstijden in de winkel van Tante Pollewop. Wanneer u uw jurk wilt opsturen, voegt u dan een kaartje toe aan de zending, met daarop uw naam, adres/e-mailadres en/of uw telefoonnummer. Wij berichten u dan zeker wanneer wij uw jurk hebben ontvangen.

Uit Liefde op instagram